Litjens wordt niet vergeten

Om zijn conditie op peil te houden, zit Joey Litjens bijna dagelijks in de sportschool. Hij maakt daar nog steeds grote sprongen vooruit. Zeker nu hij gesteund  wordt door Fysiq Fyiotherapie en Fitness. Litjens is hier vanzelfsprekend erg blij mee: “Dit zal alleen maar ten goede komen aan mijn fysieke gesteldheid. Het bevalt mij daar altijd erg goed.”

Litjens blijft vooral vooruitgang maken met zijn arm. Zijn pols werkt alleen helaas niet echt mee. Om het herstel te bevorderen gaat Litjens daarom ook nog met regelmaat naar een acupuncturist.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.