Lorenzo fit voor laatste test

Jorge Lorenzo is op tijd hersteld van zijn handkwetsuur en is er dus bij tijdens de laatste test van de MotoGP voordat het seizoen losbarst. Dat meldt zijn Fiat Yamaha team. De nummer twee van het wereldkampioenschap 2009 brak vorige maand een botje in zijn hand door een ongeval met een crossmotor.

Hij onderging een operatie en miste daardoor de belangrijke test op Sepang. De laatste twee testdagen op het circuit van Losail in Qatar (18 en 19 maart) mag hij de Yamaha wel bestijgen. Het WK begint op 11 april met de Grote Prijs van Qatar.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?