Lorenzo fit

Röntgenfoto’s hebben aangetoond dat het gebroken middenhandsbeentje van Jorge Lorenzo is geheeld. Dit goede nieuws meldt RTLGP.nl. De Spanjaard liep de breuk vorige maand op tijdens een training. Ook raakte toen zijn duim uit de kom.

Na de valpartij werd Lorenzo direct in een ziekenhuis geopereerd, waarbij de breuk werd gezet middels een titaniumplaatje. Daarna moest de Yamaha-rijder in het gips. Nu de breuk is geheeld, kan Lorenzo beginnen aan de revalidatie.

Op 18 en 19 maart staat in Qatar de laatste MotoGP-test op het programma, waarna het seizoen op 11 april van start gaat met de Grand Prix van Qatar.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?