Lorenzo ook snelste in warm-up

De huidige leider van dit kampioenschap, Jorge Lorenzo, lijkt niet te stoppen. Want ook in de warm-up van zaterdagmorgen is de Spanjaard de snelste. Dit keer kon Lorenzo een ronde in 1’34.773 afleggen. Hoewel dit niet sneller is dan zijn rondetijd van vrijdag, tijdens de kwalificatie, is dit wel genoeg om ook op zaterdagochtend de snelste te zijn. Dit keer kreeg Dani Pedrosa het voor elkaar om als tweede op de lijst te eindigen met een tijd van 1’34.924. Casey Stoner stond, net als in de kwalificatie, als derde op de lijst. Hij reed een ronde in 1’35.010. De drie zouden wel eens aardig wat concurrentie kunnen krijgen van de dit jaar in de MotoGP debuterende Ben Spies. De huidige Superbike-kampioen werd namelijk, net zoals in de tweede training en de kwalificatie, weer als vierde op de lijst genoteerd met een rondetijd van 1’35.352 achter zijn naam.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.