Lorenzo over Rossi

Dat Valentino Rossi en Jorge Lorenzo niet elkaars beste vrienden zijn is niets nieuws. Toen beide heren nog het vooruitzicht hadden om bij Fiat Yamaha te blijven hielden zij de schijn hoog dat zijn elkaar tolereerden en respecteerden (hoewel de twee garages wel gescheiden zijn met een wand op aanvraag van Rossi). Maar sinds duidelijk werd dat Fiat Yamaha niet beide rijders kon betalen ontstond er een strijd wie van hen mocht blijven.

Lorenzo lijkt dit te gaan winnen en dat heeft een onmiddellijk effect op de manier waarop de Fiat Yamaha-rijders met elkaar omgaan. Lorenzo heeft openlijk toegegeven aan Autoblog.com dat de relatie tussen hem en Rossi ‘niet goed’ is.Het wordt nog interessant om te zien hoe de relatie tussen beide heren zich zal ontwikkelen als ze in een ander team zitten. Waarschijnlijk zullen er dan meer scherpe opmerkingen volgen, omdat ze geen rekening meer hoeven te houden met het team.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.