Lorenzo toch niet fit?

Kan Jorge Lorenzo nu wel of niet deelnemen aan de MotoGP-test op Losail, 18 en 19 maart? Het is dé vraag die heel het paddock bezighoudt. Eerder leek het erop dat de Yamaha-coureur gewoon zou gaan rijden. Sinds een paar uur is het echter niet zo zeker allemaal meer.

Perschef Hector Martin heeft het volgende erover te zeggen: “”We moeten afwachten hoe de genezing verloopt als de hechtingen eruit gehaald worden. Op dit moment is het nog onduidelijk of Jorge kan rijden tijdens de test in Qatar.”

Aanstaande vrijdag of maandag worden de hechtingen verwijderd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?