Lorenzo wil stijgende lijn voortzetten

Zes dagen na zijn overwinning op Silverstone zal Jorge Lorenzo alweer strijden om de volgende overwinning, die hij hoopt te behalen in ons mooie Nederland. Hij kreeg het eerder al voor elkaar om te winnen in Assen. Hij pakte namelijk de hoogste podiumplek nadat hij met zowel een 250cc als met een 125cc GP-motor als eerste over de finish kwam. De Spanjaard pakte vorig jaar de tweede plek in Assen, waar Valentino Rossi de eerste plek opeiste. Nu zijn teamgenoot er niet bij zal zijn, is er een grote kans dat Lorenzo er met de eer vandoor gaat.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?