Los in Lichtenvoorde

Het opbouwen is gestart, de camping is volgeboekt en zowel de organisatie als de bezoekers maken zich op voor een spectaculair weekend. Want zoals elk jaar, en dit jaar al zelfs voor de 14e keer, gaat het Zwarte Cross Festival helemaal los op 16, 17 en 18 juli. Het gaat hier om een weekend vol muziek, cross, stunts, theater, spektakel, humor, plezier en feest. En dat alles op de welbekende Achterhoekse manier!

Zowel de campingkaarten als de hotelkamers zijn niet meer te verkrijgen. Ook met de overige kaarten gaat het erg hard, maar mocht je nog een poging willen wagen om een kaartje te bemachtigen voor dit spectaculaire evenement, dan kun je hier terecht.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.