Ludieke pitstop bij WK Superbike

De KNMV grijpt samen met TOTAL de races voor het WK Superbike in Assen aan voor een ludieke actie om de veiligheid van motorrijders in het verkeer onder de aandacht te brengen. Op de wedstrijddag, zondag 17 april, kunnen motorrijders die onderweg zijn naar het TT Circuit zelf een pitstop maken bij het TOTAL Tankstation Messchenveld (Peelo 22a) in Assen. Vanaf 08.00 uur ’s morgens staan charmante hostessen gereed om te assisteren bij het tanken van de motoren en bij het schoonmaken van de helmvizieren.

Als klap op de vuurpijl krijgen alle motorrijders de handige flyer ‘We gaan weer de weg op’ overhandigd. Hierin staan handige tips om onveilige situaties in het verkeer te voorkomen. Deze campagne duurt de hele maand april en is ook gericht op automobilisten.

Het TOTAL-tankstation is gemakkelijk te vinden door de afslag Assen-Noord en te nemen. Zo maak je als motorrijder niet alleen een ludieke pitstip, maar vermijd je ook de drukte bij de benzinestations langs de snelweg! Ook na afloop van het WK Superbike staan de hostessen paraat om te helpen en alle verkeersdeelnemers een veilige thuisreis te wensen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.