Luxe dvd-set Centennial Classic TT

Van de prachtige Centennial Classic TT, die afgelopen september op het circuit van Assen plaatsvond, verschijnt eind november een uniek naslagwerk in de vorm van een luxe dvd-set. Een compleet verslag van dit unieke evenement. Alles staat erop, van de keuring op het Koopmansplein en de races in de diverse klassen, tot interviews met de kampioenen van weleer, close-ups van de meest exclusieve Grand Prix machines en speciale ‘soundbites’.

De CCTT dvd-set kost 45 euro en is nu al te bestellen op www.cctt.nl of door te bellen met 0592 – 318 055. Op de website van de Centennial Classic TT kunnen fans ook terecht voor veel andere merchandise-artikelen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.