Mail en win SBK-kaarten

Let op, wil jij voor niets met z’n tweetjes op 17 april naar het WK Superbike in Assen? Doe dan sneller dan sneller mee aan onderstaande mail en win. Wij mogen namelijk 15 x 2 extra kaarten weggeven. Nu is het WK Superbike natuurlijk altijd meer dan de moeite waard. Maar met Barry Veneman als vervanger van de geblesseerde James Toseland mag je dit als motorliefhebber absoluut niet missen. Meedoen dus maar wel voor dinsdag 12 april 17.00 uur want dan gaan wij de winnaars selecteren.

Foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.