Marquez op pole position van 125cc-race

Marc Marquez, degene die in de tweede training de snelste bleek, kon dit tempo vasthouden en staat ook op de kwalificatielijst bovenaan. De Spanjaard kon in een tijd van 1’42.191 een ronde afleggen en dat is voldoende om op zaterdag vanaf de eerste plek in de 125cc-race te mogen starten. Als tweede op de lijst staat Bradley Smith, die als snelste tijd 1’42.775 noteerde. Dit keer stond Nicolas Terol als derde genoteerd, met een tijd van 1’42.865. Terol zal het Marquez en Smith niet makkelijk gaan maken, aangezien hij in de eerste training de snelste bleek op Assen. Alles wijst erop dat er op zaterdagochtend dus weer een heftige 125cc-strijd zal worden uitgevochten, voor de misschien nog wat slaperige ogen van de TT-bezoekers.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.