Marquez snelste in tweede 125cc-training

Hoewel het donderdag, tijdens de eerste training, nog Terol was die de snelste tijd kon noteren, was het vrijdagmorgen tijdens de tweede training Marc Marquez die de rollen om kon draaien. Hij was namelijk donderdag nog de tweede naam op de lijst, maar wist vrijdagmorgen iets meer dan een halve seconde voordeel te behalen op Terol. Marquez, die rijdt voor het Red Bull Ajo Motorsport Team wist vrijdagmorgen 1’42.563 op de klokken te zetten, terwijl Nicolas Terol een ronde in 1’43.146 kon rijden. Als derde werd wederom Pol Espargaro genoteerd, met 1’43.196 achter zijn naam.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.