Max Neukirchner moet nog wennen

Max Neukirchner, nieuw in het Hannspree Ten Kate Honda-team, was erg blij met de beide trainingsdagen die zijn team vorige week woensdag en donderdag in Assen had. “Ik moet nog steeds wennen aan de voor mij nieuwe motor. Tijdens de beide dagen hebben we heel veel ideeën getest. Daar zal ik dit weekend zeker voordeel van hebben,” aldus de Duitser. Omdat Assen goed bereikbaar is voor de Duitse fans, mag worden verwacht dat er nogal wat Duitse toeschouwers naar Assen zullen komen. “Geen probleem. Ik kan goed met druk omgaan,” aldus de Superbike coureur.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.