McFarlane verongelukt

McFarlane eindigde in 2005 als tweede in de strijd om de MX2-wereldtitel achter de Italiaan Antonio Cairoli. Hij is slechts 33 jaar geworden. McFarlane kwam tijdens de opwarmronde in Broadford, ten noorden van Melbourne, ten val en liep zwaar hoofdletsel op. Medici probeerden ruim een uur zijn leven te redden, maar tevergeefs.

De crosser keerde vorig jaar in Australië terug na negen jaar in Europa gereden te hebben. Na dit seizoen zou hij een punt achter zijn crossloopbaan zetten.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.