Meer dan alleen SBK

Tijdens het WK Superbike op de Nürburgring gaat de Duitse organisatie nog een stapje verder. Alleen races zijn schijnbaar niet voldoende. Bezoekers kunnen in het weekend van 3 tot en met 5 september namelijk ook nog genieten van het Duitse kampioenschap freestyle-motocross, het Ducati-dorp en begeleide toerritten door de Eifel.

Voor dit Biker Festival heeft het circuit een speciale kaart ontwikkeld, die te koop is voor 59,90 euro. Daarvoor krijg je onder meer een ontbijtje, twee lunches in de bar op het circuit, een toegangskaart voor de zaterdag, gratis deelname aan begeleide toertocht, gratis entree voor een feest in de Eifel Stadl, een gereserveerde parkeerplaats en een kampeerplek. Geen verkeerde aanbieding van die Duitsers, dachten wij. Meer informatie is te vinden op www.nuerburgring.de.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?