Melandri wil starten in Catalonië

Marco Melandri is vastbesloten komend weekeinde op het circuit van Barcelona van start te gaan in de Grote Prijs van Catalonië. De Italiaanse MotoGP-rijder ging vorige week vrijdag tijdens de TT van Assen nog zwaar onderuit en ontwrichtte daarbij zijn schouder. De coureur van Honda miste de race op zaterdag. Melandri is de afgelopen dagen intensief behandeld en de artsen hebben hem toestemming gegeven op de motor te stappen.

”Ik weet nog niet hoe ik me zal voelen op de motor, maar de wil om te racen is groot”, aldus Melandri, die Assen dus miste en de week daarvoor ook al uitviel in de GP van Groot-Brittannië op Silverstone. ”Die twee teleurstellingen wil ik in Barcelona heel graag wegspoelen.”

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?