Met Ducati naar het WK Superbike

Beleef samen met Ducati het mooiste motorsportevenement van het jaar, het WK Superbike op Assen in het laatste weekend van april (23 tot en met 25 april). Voor 115 euro per persoon ontvang je een paddockkaart waarmee je drie dagen lang kunt genieten van alle actie.

De paddockkaart bieden je de volgende voordelen:
– Een plaats op de Ducati tribune met uitzicht op de GT.
– Uitzicht op een grote videowall naast de tribune waardoor je niets van de races hoeft te missen.
– Toegang tot de paddock van de Superbike teams en de kans om de coureurs te ontmoeten.  
– Een beveiligde parkeerplaats op de paddock voor Ducati’s (enkel zaterdag en zondag).
– Een terras met eigen cateringtent voor een drankje of broodje (enkel zaterdag en zondag).
– Een exclusief Ducati Grandstand pakket met T-shirt en pet.

Net als vorig jaar biedt Ducati een pitwalk aan voor 12,50 euro en kun je je inschrijven voor een BBQ op zaterdagavond voor 19 euro. Om de Ducati Superbike ervaring compleet te maken wordt er met bandenpartner Pirelli wederom een ‘Pirelli Track Experience’ georganiseerd.

Hiervoor krijgen 100 Ducati eigenaren die hun motor hebben voorzien van Pirelli schoeisel de exclusieve kans voor of na de kwalificatietrainingen op zaterdag drie paraderondes op het circuit te rijden.

Informatie over het bestellen van de kaarten is binnenkort terug te vinden via www.ducati.nl. Mail voor vragen naar info@ducati.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?