Militairen delen oefenterrein

Minister Hillen van Defensie komt hiermee tegemoet aan een wens van het CDA en VVD. Laatstgenoemden vinden dat de geluidsregels van Defensie te streng zijn voor motorsporters. Eind maart van dit jaar vond er een ONK enduro plaats in Oirschot en in 2010 werd al een ONK enduro verreden in Havelte. Om de openstelling van militaire oefenterreinen voor motorsport te realiseren, werkte de KNMV nauw samen met onder meer CDA-Kamerlid Raymond Knops. Zowel het CDA, VVD als de KNMV zijn tevreden met het bereikte resultaat.

 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.