Minder files bij Magny-Cours

Ook zo klaar met die files rondom Magny-Cours? Dan hebben we goed nieuws. De rechtstreekse verbinding tussen de snelweg vanuit Parijs en het circuit wordt binnenkort ingehuldigd. En omdat ook de Fransen zich beseffen dat het een grote mijlpaal betreft zal een parade van bijzondere machines, waaronder een Formule1 auto de nieuwe weg openen. En het geeft ons direct een goede reden om dit jaar Magny-Cours weer ’s aan te doen; op 16-17 april vindt de Bol d’Or 24-uurs endurance plaats, zet dat maar alvast in je agenda!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.