Molenaar: “Het ziet er niet goed uit”

Arie Molenaar neemt, zoals al te lezen was op deze site, uiterlijk woensdagochtend een besluit over het voortbestaan van zijn raceteam. “Het ziet er niet goed uit”, liet hij dinsdagavond weten. “Maar we blijven vechten tot het bittere eind. Op dit moment kan ik gewoon niets zeggen omdat er steeds nieuwe ontwikkelingen zijn. Daarom willen we eigenlijk ook geen deadline stellen”, aldus Arie Molenaar. Toch lijkt de kans groot dat binnenkort de stekker uit het eens zo roemruchte Molenaar Racing Team zal worden getrokken. Jasper Iwema lijkt zijn pijlen inmiddels gericht te hebben op een buitenlands team. Later meer.

Bron: RTV Drenthe

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?