Molenaar Racing gefocust op succes

De coureurs Randy Krummenacher en Luis Salom zijn deze week gefocust op een goed resultaat tijdens hun thuiswedstrijd in Assen. Deze twee rijders van het STIPA-Molenaar Racing GP-team rijden allebij in de 125cc-klasse. Krummenacher scoorde dit seizoen een zesde, achtste, veertiende, zesde en een zevende plaats en verzamelde 39 punten. Daarmee staat de Zwitser op een achtste plek.

De Franse Luis Salom debuteerde kort geleden in zijn thuisland, tijdens de GP van Le Mans, waar hij als tiende over de finish kwam. Hoewel Salom in Mugello de race aan zich voorbij moest laten gaan door een technisch probleem, reed de Fransman in Silverstone over het algemeen een goede race. Tot op een bepaald moment, want in de strijd met zijn teamgenoot om de zevende plek kwam Salom ten val. Hopelijk gaat het de 125cc-coureur dit weekend beter af.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.