Molenaar Racing stelt beslissing uit

Molenaar Racing heeft ook het weekend nodig om een goede beslissing te kunnen nemen over het voortbestaan van het team. Het management van het team en Jasper Iwema (foto) doen dit, omdat er na de persconferentie van afgelopen maandag een aantal nieuwe contacten zijn gekomen. Hierover worden nu geen verdere mededelingen gedaan, behalve dan dat dit een nadere bestudering behoeft. Maandag hoopt het team met definitieve berichtgeving te komen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?