MON-seizoen van start

Komend weekend staat de Openingswedstrijd van de MON in Mill (CCM De Zandhazen) op het programma. Op zaterdag 26 februari rijden de MX1/2/3 Junioren, MX1/2/3 Senioren en Quad Nationalen. Zondag 27 februari zijn de coureurs van de Quad Inters, MX2/Open Nationalen, MX2 Inters, MX Open Inters S en Zijspan S aan de beurt.

De nieuwe wedstrijdkalender staat op de site www.mon.nl. Op deze site kun je ook meer informatie vinden over de Openingswedstrijd.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.