Morgen definitief besluit Molenaar

Volgens De Telegraaf neemt Arie Molenaar op woensdagochtend een definitief besluit over het voortbestaan van zijn 125cc GP-team. Molenaar heeft volgens de krant vandaag nog een gesprek met een mogelijke financier en wil daarna de knoop doorhakken. “Het is de laatste strohalm”, zei hij zojuist tegen de krant. Volgens de krant zou Molenaar door het TT Circuit overgehaald zijn het besluit alsnog uit te stellen. Voor de bezoekersaantallen van de TT is het belangrijk dat er Nederlandse rijders en een Nederlands team aan de start komen.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?