Moriwaki GP3 Junior Cup gaat stap verder

Terwijl er achter de schermen hard wordt gewerkt aan het gereedmaken van alle motoren is de organisatie ook nog steeds druk bezig met het zoeken naar sponsoren om deelname in de Honda Moriwaki GP3 Junior Cup voor alle deelnemers nog aantrekkelijker te maken. Jaap van Zevenbergen, werkzaam bij Ten Kate Motoren Kledingshop: “We zijn erg blij om te kunnen melden dat we het complete deelnemersveld van Berik motorkleding gaan voorzien.”

“Vanzelfsprekend zijn we direct in gesprek gegaan met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat we alle deelnemers in deze nieuwe junior klasse van motorkleding te kunnen voorzien. Enerzijds komt dit natuurlijk de uitstraling van de klasse ten goede. Anderzijds bespaart het de deelnemers weer budget voor de aanschaf van deze kleding. Daarnaast wordt het materiaal na een crash, indien noodzakelijk, kosteloos vervangen.”

Het kleding pakket bevat:
– Berik raceoverall
– Arlen Ness handschoenen
– Arlen Ness laarzen
– Arlen Ness rugprotector
– Nolan of X-lite helm

Aangezien de organisatie zich ten doel heeft gesteld de deelnemers en begeleiders op een breed vlak te ontwikkelen is er ook ruimte voor persoonlijke sponsoren gereserveerd (zie gele vlakken op de twee afbeeldingen). Gerrit ten Kate: “De deelnemers krijgen op deze manier een kans om zelf de ruimte op de pakken en de motor te verkopen aan sponsoren.”

“We hebben hiervoor de commercieel meest aantrekkelijk vlakken gereserveerd. Ook hier snijdt het mes aan twee kanten. Ten eerste kunnen rijders op deze manier een gedeelte van het budget verdienen door ruimte te verkopen. Ten tweede zullen de deelnemers hiermee automatisch ervaring op doen die onmisbaar is in de rest van de carrière.”

Ben jij naar aanleiding van bovenstaande geïnteresseerd geraakt om in de Honda Moriwaki GP3 Junior Cup voor relatief weinig geld op een professionele manier te gaan racen? Neem dan voor meer informatie contact op met Rutger Belt van Ten Kate Racing Products (r.belt@tenkatemotoren.nl) of Hennie Lentink van CRT (hennie@crtholland.nl).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?