Moto2 voor op straat

Rijden met je eigen Moto2 racer. Gewoon op straat. Moet je alleen wel een beetje houden van exclusief Italiaans, maar wie doet dat nou niet? Het Italiaanse Vyrus toont op de beurs van Verona haar nieuwste ontwerp voor een kant en klare Moto2 racer. De machine, gebaseerd op het standaard Honda blok, moet vrijelijk beschikbaar zijn aan raceteams die deel willen nemen aan het kampioenschap, maar dat is niet alles. Vyrus is van plan de motor, voorzien van CBR600RR krachtbron, spiegels, verlichting en kentekenplaat, ook in straatversie uit te brengen. Veel dichter bij het echte werk kun je niet komen, een enkele Desmosedici daargelaten. De kans bestaat wel dat er ook een redelijk exclusief prijskaartje aan komt te hangen…

UPDATE 24 januari 2011, 17h13
Er is inmiddels meer duidelijk. De nieuwe Vyrus wordt leverbaar vanaf september. Nu nog wachten op prijs…

Foto: Motoblog.it
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.