MotoCzysz wint e-Power Race

Tijdens de GP van Amerika, dat dit weekend plaatsvond, werd er ook een heuse e-Power-race verreden. Dit is een klasse waarin enkel elektrische motorfietsen strijden om de titel. Deze race was alweer de derde race in deze bijzondere klasse.

Michael Barnes van Lightning Motorcycles  was degene die zondag tijdens de  e-Power-race vanaf pole position mocht starten. Vanaf de tweede plek mocht de eigenaar van MotoCzysz starten, genaamd Michael Czysz. Er deed ook een Belgische coureur mee, namelijk Thijs de Ridder. Hij startte vanaf de derde plek.

Eigenlijk bleef deze volgorde gedurende de hele race ongewijzigd, maar Michael Barnes kwam, nadat hij bijna de race op kop had gereden, vlak voor de eindstreep tot stilstand. Niet geheel verwonderlijk werd hij ingehaald en was het dus niet Michael Barnes, maar Michael Czysz die als eerste over de eindstreep kwam.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.