MotoGP in Argentinië?

 

Sinds 2004 is de MotoGP niet meer in Zuid-Amerika gehouden. De laatste race was op het circuit van Rio de Janeiro, voordat Brazilië eruit werd gehaald. 
Er is een mogelijkheid dat de MotoGP in de nabije toekomst in het noorden van Argentinië wordt gehouden, zo meldt de website www.elliberal.com.

De secretaris van Toerisme, Carlos Meyer, en de gouverneur zijn nog aan het onderhandelen, maar Carlos Meyer wil dat de drie raceklassen van het MotoGP-seizoen op het circuit gaan rijden. De Rijksoverheid staat achter de plannen van de secretaris. In 2012 gaat het internationale vliegveld open dus in 2012 of 2013 kunnen we misschien de race in Argentinië verwachten. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.