MotoGP naar Sport1!

Dorna Sports heeft een akkoord bereikt met Sport1 om de MotoGP uit te zenden. Hiermee keert de koningsklasse terug op de Nederlandse televisie. Sport1 gaat zowel de trainingen als de kwalificaties en de races uitzenden. Met de TT wordt groots uitgepakt, hoe precies is nog onbekend.

Manel Arroyo, van de media-afdeling van Dorna: “Het geeft ontzettend veel voldoening om de handtekening onder dit nieuwe contract met Sport1 te zetten. Dit kanaal heeft een ruime ervaring met sport-uitzendingen. De Nederlandse fans hebben  altijd grote affiniteit gehad met onze sport. Daarom zijn we erg blij met deze deal.”

Will Moerer, general manager van Sport1, is natuurlijk ook blij dat de MotoGP bij Sport1 te zien is. “Het is mooi dat we onze abonnees naast voetbal, golf, tennis en NBA basketbal weer een grote sport kunnen aanbieden. De vele motorsportliefhebbers in Nederland krijgen dit seizoen de kans om alles van dichtbij mee te maken.”

Je kunt een  Sport1 abonnement afsluiten via diverse aanbieders van digitale televisie. Neem contact op met je huidige TV-aanbieder of doe de postcode check om te zien via welke satelliet- of kabelmaatschappij je  Sport1 kunt ontvangen. Via de postcode check kun je direct doorklikken naar de website van de betreffende aanbieder om online een abonnement af te sluiten. Alle informatie over het ontvangen van Sport1 en de postcode checker staan op www.sport1.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.