MotoGP-race Hongarije van agenda

De FIM heeft de Grote Prijs van Hongarije definitief van de kalender gehaald. Geldproblemen zorgen ervoor dat de Balatonring niet op tijd af is. Aangezien het de tweede keer is dat deze wedstrijd niet door gaat, kun je je terecht afvragen of er ooit nog gereden gaat worden op de Balatonring. De situatie is ongeveer vergelijkbaar met Donington Park. Want net als in Engeland zijn de plannen groots maar de financiële middelen beperkt.

De coureurs van de MotoGP, Moto2 en 125cc mogen nu een keer extra naar Spanje, voor de Grote Prijs van Aragón. Hiermee heeft het thuisland van de Dorna liefst vier races. Want naast Aragón staan ook Barcelona, Valencia en Jerez op de kalender. De datum blijft ongewijzigd waardoor op zondag 19 september voor het eerst de GP van Aragón verreden wordt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.