MotoGP te koop!

Het effect dat Valentino Rossi met zijn overstap naar Ducati heeft in de MotoGP-wereld lijkt eeuwig voort te duren. Nu vertellen geruchten uit Londen dat eigenaar Dorna misschien van de MotoGP af wil. Het lijkt erop dat ze na vier jaar eigenaar te zijn geweest van de Koningsklasse het bord ‘te koop’ in de tuin zetten. De vorige eigenaar CVC heeft de MotoGP verkocht voor zo’n 450 miljoen euro, dus als je interesse hebt, dan weet je ongeveer hoeveel geld je moet neertellen.

Één van de hoofdredenen om de MotoGP te verkopen lijkt te zitten in het feit dat Rossi overstapt. Dorna zou daar best iets aan kunnen verdienen, omdat het een soort nieuw tijdperk voor zowel The Doctor als de MotoGP is. We houden je op de hoogte!
 

Bron: twowheelsblog.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.