Motorcross in Wijdewormer

Jong en oud kwamen op 11 juli naar Wijdewormer waar de tweede clubcross van Motorclub Wijdewormer werd gehouden. De grote winnaar van de dag was Rick Dieten die zowel de MX1/3 als de eerste serie MX2 en ook nog eens de A-finale MX2 won. In de MX1/e deed Rick Dieten echter buiten mededinging mee en zodoende ging de winst naar de nummer twee,  Richard van Drooge. Uit de vele categorieën die er werden gereden sprongen de volgende namen er uit: Robert Dekker (65cc hoge wielen), Rick Wanrooij (85cc lage wielen), Thomas Vermanen (85cc hoge wielen), Bennie Wolterink (Pitbikes/Brommers), Danielle Raats (Dames). Zij wonnen allemaal beide manches in hun eigen klasse. Bij de aller jongste in de 50cc klasse speelde Jeff Bruggeman, zoon van…, een hoofdrol.
 
Dat gezelligheid op Motorclub Wijdewormer erg belangrijk wordt gevonden, was onmiskenbaar terug te zien in de manier waarop de racedag werd afgesloten. Velen namen een duik in de plaatselijke sloot. De derde Clubcross/CRAZY CROSS zal ook weer in Wijdewormer gehouden zal worden. De overige races zullen plaats vinden in Vijfhuizen en Landsmeer. Kijk voor meer informatie op www.mcww.nl. Heel veel foto’s van de tweede clubcross vind je op www.motor.nl/images/index/page:1.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.