Motorcross opstapdag Blijham

In het kader van de Sportweek houdt Stichting Baansport Blijham vrijdag 18 juni tussen 17.00 uur en 21.00 voor de tweede keer een motorcross opstapdag. Voor de jeugd zijn er diverse kleine crossers en twee mini quads. Ook voor de oudere liefhebbers staan er een aantal motoren klaar, zoals twee zijspancombinaties, twee 125cc’s en diverse 500cc’s.

Om de boel veilig en geordend te laten verlopen, kan iedereen alleen onder begeleiding het gevoel van motorcrossen zelf ervaren. Kijk op www.baansportblijham.nl/evenementen voor alle informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.