Motorcross-wintercup keert terug

Na aandringen van veel crossers heeft de crosscommissie van MC Nunspeet besloten weer een Wintercup te organiseren voor komend seizoen. De cup is verdeeld over vijf wedstrijden waarvan negen manches meetellen voor deze cup. De eerste wedstrijd van het seizoen wordt verreden op zaterdag 13 november, de laatste op 19 maart. Trainingen beginnen telkens rond 9.30 uur, de wedstrijden rond de klok van 11.30 uur.

Aan het einde van elke wedstrijddag worden er bekers uitgereikt aan de beste drie rijders van elke klasse. De beste drie in het eindklassement krijgen daarnaast een prachtige trofee. Deze trofeeën zullen uitgereikt worden op een nog nader te bepalen locatie en datum.

De data van alle wedstrijden en meer informatie over de wedstrijden staat op de Motorcross pagina van www.mcnunspeet.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.