Motorsporttrainers geslaagd

De wegrace- en pocketbikecursisten konden niet op de kartbaan De Landsard in Eindhoven terecht, zodat werd uitgeweken naar de indoorkartbaan in Zaltbommel. De motocrosscursisten stonden wel op een geïmproviseerd baantje dat was uitgezet in het rennerskwartier van MAC Veldhoven. Daar konden de docenten beoordelen dat de eerdere workshops vruchten hadden afgeworpen. Na de praktijkexamens moesten de cursisten de reflectie-interviews ondergaan.

Van de elf cursisten zijn er negen direct geslaagd en aan hen is het officiële KNMV MT-2 diploma uitgereikt.
– Motocross: Andre Sprengelmeijer, Eduward Hermsen, Eric Leijtens, Herman van Laar, Ronald Starink en Wesley Pittens
– Wegrace: Joey Litjens en Martin Domburg
– Pocktbike: Marco van Houtum
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.