MXGP game aangekondigd

Black Bean Games heeft de crossgame FIM Motocross World Championship aangekondigd. Het spel is in ontwikkeling bij Milestone en verschijnt in 2011 voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

FIM Motocross World Championship kan teren op de officiële licentie van het wereldkampioenschap motorcross in zowel de MX1- als MX2-klasse. Ook het bijzondere evenement Motocross of Nations maakt deel uit van het spel.

Ontwikkelaar Milestone heeft met SBK World Superbike Championship al ervaring met realistische racegames voor motoren, maar niet eerder brachten ze de tweewielers naar modderige circuits en zware zandbanen.

Bron: gamer.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.