Naam Cecotto keert terug

Hoewel Johnny Cecotto in 1981 stopte met motorrace en omschakelde naar de autosport, is hij bij veel motorliefhebbers nog steeds ongekend populair. Datzelfde geldt voor zijn zoon, die heel origineel ook Johnny heet. Voor al deze fans is er goed nieuws.

Volgens het Italiaanse tijdschrift Autosprint wordt Johnny Cecotto jr. volgend seizoen test- en reservecoureur bij Lotus in de Formule 1. “Ik heb de afgelopen weken met een team gesproken, dat mij wil aantrekken”, aldus Cecotto. “Het is een fantastisch aanbod, waarbij ik zelfs al in november in Abu Dhabi kan gaan testen. Nu zijn we bezig het benodigde budget bij elkaar te krijgen zodat ik niet alleen Formule 1-testcoureur kan zijn, maar ook in de GP2 bij een goed team kan rijden.”

Bron: RTLGP.nl
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.