Nakano gestopt

Geruchten hierover deden al lang de ronde, zeker nadat Nakano de laatste drie races van het WK Superbike miste door een mysterieuze blessure.

 “Ik denk dat het tijd is om te stoppen en te gaan genieten van mijn pensioen. Dank aan iedereen die mij gesteund heeft gedurende mijn carrière.”

Nakano zal de motorwereld gelukkig niet verlaten. De 32-jarige wil binnenkort terugkeren, maar dan in een andere rol. “Mijn jarenlange ervaring wil ik in de toekomst graag gaan overbrengen aan de motorfietsindustrie. Ik kijk er naar uit om iedereen weer te ontmoeten op het circuit, al zal het wel heel anders zijn.”

Het is zeer waarschijnlijk, afgaand op de woorden van de Japanner, dat Nakano testrijder gaat worden. Voor welk merk is nog niet duidelijk maar Aprilia zou één van de gegadigde zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?