Nederlandse wildcards WK Superbike bekend

Twee Nederlandse coureurs krijgen een wildcard voor het WK Superbike op 17 april op het TT-circuit in Assen. Vorig jaar waren er geen wildcards aangezien er op hetzelfde moment een ONK-race in Spa-Francorchamps was.

Yamaha-rijder Jos van der Aa van team Vice Versa AA Racing en eveneens Yamaha-rijder Kervin Bos van het Vd Heyden Motors Racingteam zullen starten in de klasse WK Supersport.

In de Dutch Supersport-klasse van het ONK wegrace behaalde Bos in 2010 de derde plaats. Jos van der Aa werd zevende.

Bron: knmv.nl
Foto: kervinbos.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?