Nieuw logo op kuip van Aprilia Superbike

Nee, Aprilia’s superbike team heeft geen nieuwe sponsor weten te strikken, maar gaat het goede doel steunen door het logo van ‘The African Medical and Research Foundation’ (AMREF) op de kuipen van de RSV4 te zetten. AMREF zal sowieso de laatste twee ronden (Imola en Magny-Cours) van het WK Superbike meerijden, voor volgend seizoen is men nog in gesprek.

Overigens moet Max Biaggi in Imola alleen op pad om de wereldtitel binnen te halen, zowel voor zichzelf als de fabrikant. Leon Camier, tweede rijder van het Aprilia Superbike team,  raakte geblesseerd op de Nürburgring en is uitgeschakeld voor Imola waar komend weekend de twaalfde ronde van het WK Superbike gehouden wordt. De Brit zal niet vervangen worden en het team hoopt dat Camier in Magny-Cours weer van de partij te zijn.

Volgend jaar is Camier er in ieder geval bij op de RSV4 want de boomlange Engelsman heeft z’n contract verlengt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?