Nieuw logo Talent Cup

De beslissing van Honda en Kawasaki om zich terug te trekken uit de organisatie van de Talent Cup 600 kwam als een donderslag bij heldere hemel. Yamaha en Suzuki hebben er gelukkig positief op gereageerd en gaan door met de Talent Cup. Uiteraard hoort bij een nieuwe invulling van de Talent Cup 600 organisatie ook een nieuw logo en dat zie je hierboven. Het nieuwe logo heeft inderdaad heel veel overeenkomsten met het vorige omdat er niet veel verandert voor de Talent Cup 600 als racecup. Alleen de organisatie krijgt, door het wegvallen van Honda en Kawasaki, een andere invulling.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?