Nieuwe Ducati Superbike komt echt!

Er komt geen Ducati scooter, wel een dikke nieuwe Superbike. Dit goede nieuws meldt Gabriele Del Torchio, de grote baas van Ducati, aan onze vrienden van de website motoblog.it. “Onze 1198 heeft zijn ultieme potentieel bereikt. In 2012 staan we klaar met een nieuwe 1200cc twin.” Als we Troy Bayliss mogen geloven is de nieuwe Superbike zelfs al onderweg. Hij is nauw betrokken bij het project en zegt dat ze hard werken aan een motor waarmee ze weer de kampioenstitel kunnen behalen. “Ik zal puur een testrijder zijn. Motorrijden kan ik het best, dus op deze manier help ik met de ontwikkeling van de nieuwe Superbike.”

Dit jaar kunnen we een debuut van de nieuwe Superbike verwachten op de EICMA, begin november. Later meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?