Nieuwe kleurstelling Althea Ducati

Tijdens de Termignoni dag heeft Althea Racing in het ‘Centro Sportivo di Predosa’ te Italië de nieuwe kleurstelling van hun Superbikemachine onthuld. Carlos Checa zal in het aankomende raceseizoen gaan strijden op deze Ducati 1198 voor de titel in het World Superbike.

De veranderingen zijn niet spectaculair te noemen. De motor is nog steeds rood, wit en blauw. De blauwe kleur heeft alleen geen prominente aanwezigheid meer. Ten opzichte van vorig jaar zit er meer rood in de kleurstelling.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?