Nieuwe redactieheld!

Iedereen die aan Le Dakar deelneemt is een held. Maar er is elke editie ook een absolute uberheld.  Dit jaar gaat deze eer naar Ignacio Chivite. Wij hadden nog nooit van de Spanjaard, geboren in 1964, gehoord tot de startlijst van Le Dakar 2011 binnenkwam. Het stond er echt. Nummer 169, onze vriend Chivite, rijdt de zwaarste woestijnrally op een Bultaco uit 1978. Jawel! Na drie etappes staat Chivite op een 153e plaats. Zijn beste klassering is 147e. Maar daar mag niemand om malen. Uberhelden hoeven niet vooraan te rijden.

Meer info: bultaco-dakar2011.blogspot.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.