Nieuwe sponsor Fiat Yamaha Team

Het merk voor haarverzorgingsproducten, Fructis Garnier van L’Oréal, heeft besloten om een samenwerking aan te gaan met het Fiat Yamaha Team. Fructis Garnier is een wereldwijd bekend merk dat verschillende haarverzorgingsproducten verkoopt. Of dit merk ook maar iets met de motorsport te maken heeft, is wat ons betreft nogal twijfelachtig, maar voor Fructis Garnier is dit allemaal heel duidelijk.

“We voelen ons met Yamaha verbonden door de gedeelde passie voor uitdagingen en prestaties als resultaat van uitgebreid technisch onderzoek”, aldus Flavia Sampietro van Fructis Garnier. Het logo van het merk zal te zien zijn op de pakken van Rossi en Lorenzo, in de pitbox en op de vrachtwagens.

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?