Nieuwe titelsponsor voor Dakar

Nadat het bedrijf Personal in eerdere edities van de Dakar al als officiële leverancier en officiële partner van de Dakar fungeerde, wordt dit Argentijnse telecombedrijf tijdens de volgende editie de hoofdsponsor. Dit Argentijnse bedrijf, dat overigens marktleider is in het thuisland, zal zijn logo daarom tijdens de volgende editie van de Dakar laten plaatsen op elk voertuig dat meedoet aan het wereldberoemde rallyevenement. De taak om telefoons te leveren aan de organisatie van de Dakar werd eerst door Personal op zich genomen, maar nu dit bedrijf de officiële sponsor is, is deze taak voortaan weggelegd voor het wereldwijd bekende merk Nokia.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.