Night op the Jumps live op Motors TV

Motors TV verslaat dit jaar live alle tien de wedstrijden van het WK Freestyle Motorcross (FMX) in Europa. Dit is voor het eerst in de FMX-geschiedenis. De eerste uitzending, een verslag van de seizoensopener in het Italiaanse Turijn, is op zaterdagavond 19 februari, vanaf 23.00 uur op Motors TV te zien. Het Nederlandse commentaar is van Erik Eggens. In de dagen na Turijn wordt op Motors TV een uitgebreide samenvatting vertoond.

Marko Manthey, CEO Night op the Jumps: “Na de fantastische bezoekcijfers die wij vorig jaar behaalden met de live internetstream, was rechtstreekse televisie de volgende stap in de ontwikkeling van ons kampioenschap. Wij zijn er trots op dat Motors TV, het thuis van auto en motorsport, de Europese kijkers een kans biedt om het volledige kampioenschap te volgen.”

Frédéric Viger, chef programming van Motors TV: “Night op the Jumps is al een aantal jaren een gewaardeerd partner van Motors TV en een belangrijk onderdeel in ons streven om een jong publiek te plezieren. Nu Motors TV zich steeds meer op liveverslaggeving focust passen de rechtstreekse uitzendingen perfect in onze line-up. Ik weet zeker dat de wedstrijden het goed gaan doen bij onze kijkers.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.