Nog één crosser in het nauw UPDATE

UPDATE 23 MAART
De veiling voor Stefan Baijens is inmiddels op volle gang en er wordt gelukkig al flink geboden.
De initiatiefnemers hebben op de valreep nog een aantal nieuwe items toe kunnen voegen, waaronder het nieuwste, gesigneerde wedstrijdshirt van Erik Eggens. Neem snel een kijkje op www.motocrossforum.nl/viewforum.php?f=16 om te zien wat er allemaal bij gekomen is. Let op! De veiling loopt nog tot vrijdagavond 21.00 uur.

BERICHT 15 MAART
Vorige week maakten Sjoerd Schippers en Arno van den Brink bekend een veiling te gaan houden voor Jasper Schutten en Stefan Bayens, wiens motoren volledig afbranden bij de Nationale motocross in Lochem. Inmiddels is bekend geworden dat Schutten een nieuwe motor heeft gekregen van zijn sponsor en dealer, waar wij natuurlijk erg blij mee zijn! Blijkbaar heeft het toch wat los gemaakt onder de mensen en is Schutten geholpen!

Voor Bayens geldt dit echter niet. Hij heeft wel een (oudere) motor tot zijn beschikking gekregen van zijn dealer, maar dit is maar een tijdelijke oplossing. Daarom is besloten om de veiling gewoon door te laten gaan en de opbrengst volledig naar Bayens te laten gaan.

Gelukkig kregen Schippers en Van den Brink in Gemert veel positieve reacties en hebben veel rijders spullen gedoneerd en gesigneerd. Zo kun je bieden op de officiële, nieuwste wedstrijdshirts van onder meer Marc de Reuver, Erik Eggens, wereldkampioen Antonio Cairoli en vele andere rijders, veelal gesigneerd. Daarnaast zijn er BO Motor Oil pakketten, nummerschilden, brillen en meer. Dus biedt allemaal mee en help Stefan Bayens het seizoen door!

Dinsdagavond 15 maart aanstaande zullen de eerste veilingstukken online geplaatst worden op www.motocrossforum.nl. De einddatum voor de veiling is gesteld op vrijdag 25 maart om 21.00 uur. Mochten er nog mensen of bedrijven zijn die spullen ter beschikking willen stellen voor de veiling dan kunnen ze contact opnemen met Sjoerd Schippers via sjoerdschippers@hotmail.com of op GSM 06-14 950 880.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.