Nog enkele plekken in Talent Cup 600

De Talent Cup 600 is door de grote animo van jonge motorcoureurs al bijna helemaal ingevuld. Er  zijn nog enkele startplaatsen beschikbaar. Jongeren tussen de 15 en 23 jaar kunnen zich tot 24 januari 2011 inschrijven voor de Talent Cup 600 bij de merkdealer. Er zijn nog slechts enkele motoren beschikbaar bij Honda, Kawasaki en Yamaha!

De Talent Cup 600 is een initiatief van de ultieme racemerken Honda, Kawasaki, Yamaha en Suzuki. Deze nieuwe klasse, die wordt gesponsord door Kids on Tracks, heeft als doel rijders tussen de 15 en 23 jaar de mogelijkheid te bieden zich te ontwikkelen in de Nederlandse wegracesport. Bovendien is dit een kans om door te stromen naar hogere niveaus in de internationale motorsport.

Voorlopige kalender 2011
In januari starten de eerste workshops en in maart begint het seizoen met een voorjaarstraining. Op 9 april staat de eerste wedstrijd op het circuit van Assen gepland. Verder zijn er wedstrijden op 11 juni (Assen), 2&3 juli (Oschersleben), 23 juli (Assen), 13 augustus (Assen), 10 september (Assen), 1 oktober (Assen).

Meer info op www.talentcup600.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.